Homework helper

You are not logged in. Would you like to login or register?

General Discussion » Razortooth játékgép felülvizsgálata » 11/24/2021 2:27 pm

jazminmezei
Replies: 9

Go to post

A Razortooth nyerőgép a híres Quickspin cég egyik legjobb alkotása. A népszerű vadon élő állatok témája különleges jelentőséget kap a játékban, hiszen a fejlesztők néhány millió évvel ezelőttre helyezik át a játékost. A gép színes grafikát használ, látványos animációval. Ezek az elemek kombinálódnak egy felhasználóbarát felülettel, magas hozammal (RTP - 96,6%) és közepes szórással. Ezek a jellemzők hozzájárulnak a nyerőgépek stabil népszerűségéhez. És az a képesség, hogy pörgetésenként akár 5000 érmét is feltehetsz, vonzóvá teszi a nagymenők számára.

Hogyan kell játszani a Razortooth
A nyerőgépben a játék a klasszikus 5x3-as formátumú mezőn zajlik. A tétet 1,25 - 5000 érme között szabályozhatja. Az autoplay mód a pörgetések számának megválasztásával érhető el. Ha szükséges, kikapcsolhatja a hangot, és növelheti az ablak méretét a képernyőn. A Razortooth nyerőgépen nincsenek paypal kaszinó nyerővonalak. A nyereményt a külső tárcsán balról jobbra elhelyezkedő azonos karakterek mellett álló kombinációk jelentik.

A Razortooth nyerőgép szimbólumai
A nyerőgép szimbólumainak alapkészlete kilenc képből áll. Négy közülük drágakő, öt pedig az őskori állatvilág képviselője. Ezek közül a legdrágább egy kardfogú tigris képe. Öt ilyen szimbólum nyolc aktuális tét nyereményét adja. Fontos, hogy minden nyerő kombináció kiemeli a kapcsolódó szimbólum(ok)at, és nyereményt is hoz.

Scatter
A játékban egy különleges szimbólumot találunk a Bonus logóval. Nem nyerő szimbólum, és nem fizet. Három vagy több scatter azonban nyereményjátékot indít.

Wild
A nyerőgép logójával ellátott vad szimbólum a normál és a bónusz játék során bármelyik tárcsán megjelenhet. Ha azonban az alapforgásoknál csak egy cellát foglal el, a freespinek

Board footera

 

Powered by Boardhost. Create a Free Forum